Güngör Cerit Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlâka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Erdem 2021 "Öğrenelim Öğretelim Geleceği Birlikte Kodlayalım " Projesi Yürütülmektedir.

WEB - https://buldanimamhatip.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. ADNAN MENDERES BUL. NO: 17 BULDAN / DENİZLİ

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Coğrafi açıdan İlçe, Ege Bölgesinin iç kısmında yer almakta olup, doğuda Güney İlçesi, batıda Kuyucak, kuzeyde Sarıgöl, güneyde Sarayköy İlçeleriyle komşu bulunmaktadır. Yüzey şekilleri bakımından dalgalıdır. Alçak ovalar ve platolar birbirini tamamlar. Arazinin tamamı denizden yüksektir. Buldan platosu alçalarak Sarayköy tabakasına ulaşır. İlçenin diğer alanları dağ ve platolarla kaplıdır. İlçe merkezinin rakımı : 690 m.dir. İlçemizin yüzey ölçümü : 518 km2.dir.

Adres - CUMHURİYET MAH. ADNAN MENDERES BUL. NO: 17 BULDAN / DENİZLİ

Ulaşım Denizli´den her 20 dakikada minibüs kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Buldan ilçe merkezinde olup, Denizli il merkezine 45 km. uzaklıktadır.